keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

KesäistäTaulu valmiina. Kehys on jälleen Ikeasta. Ajattelin tosin ensin tummanruskeaa kehystä, mutta enpä nyt kaapistani sellaista oikean sävyistä löytänyt:)
Tämän olen pistellyt pellavalle, ruusut Atalien langalla 'Camelie', lehdet Atalien 'Mousse' ja kirjaimet ja kehykset Crescent Coloursin 'Cappuccino'.Kesäisiä ompeluksiakin olen tehnyt.

Neilikkaruusu kukkii. Ja taas ihana uutinen: mustikat ovat kypsyneet! Kun kotiuduimme mökiltä, pojat lähtivät heti metsää tutkimaan. Ja saatiin sitten herkutella mustikkarahkalla ja mustikkapiirakalla. Vielä eivät kaikki marjat ole tietenkään kypsyneet, joten poimureilla ei vielä pääse keräämään.
Uusi tuttävuus Diana kukkii kauniisti. Tämän sai tytär lakkiaisjuhlassa, mutta minä saan sitä ihailla kun tytär kiertelee kesämatkoillaan.

Oven vieressä on meillä ollut koristelinnunpönttö. Tänä keväänä siihen sitten yllättäen löysi sinitiainen. Jouduimme siirtämään pöntön pois oven vierestä. Pesintä on sujunut hyvin kuistilla kaikesta elämästä huolimatta, linnut ovat poikasiaan ruokkineet ja välillä on sieltä kuulunut kova piipitys.


Nuorin tytär toi kauniin miljoonakellon, tässä on kiva sekoitus värejä.

Tänään lämpömittari näyttää varjossa +30 astetta:)

Lämpimiä kesäpäiviä!

8 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tuo taulu, se on hieno! Tarkkaa työtä olet siinä tehnyt!

Nyt on kuuma, tämä on samalla ihanaa ja kamalaa. Sydän jo vähän temppuilee vaikka yritän juoda paljon, mutta en vain kokonaan malta pysyä sisällä, täällä olisi viileämpää kuitenkin.

Eila kirjoitti...

Onpa taas kaunis taulu ja kivoja ompeluksia.
Ihania kukkasia sinulla ja kiva kun pääsette tarkkailemaan lintusen puuhasteluja noin läheltä!

Marja kirjoitti...

Ihana tintti.

Irmeli kirjoitti...

Danyn malli on kaunis ja oli kiva pisteltävä. Kauniisti kehystit. Ihanista kesäisistä kankaista olet tehnyt kivoja ompeluksia, olet ollut ahkera. Ja ah,kukkien suloisuutta! Diana on ahkera kukkija ja juuri vaaleanpunaisena minun suosikki, tosin tänä vuonna on jäänyt itseltä osatamatta.

Lumiruusu kirjoitti...

Niin kaunis ristipistotaulu,sellinen romanttisen tyylikäs.
Jälleen sellinen
"tuo olisi pakko tehdä malli " :) :)


Ihanaa kun olette saanet lintusia pönttöön "kesä-asukkaiksi" ja voi että kun kauniin ruusuisia ompeluksia !

Kiva kassi ja ihania kukkia :) :)

Terveisiä Pohjanmaan vihreiltä lakeuksilta !

Девушка с пяльцами kirjoitti...

Very beautiful stitching and framing! I love it! BTW, there in Moscow we also have extremely hot weather - 33 grads!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kyllä on kaunis taulu ja ompelukset kauniita myöskin!

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia ovat nuo ompelukset. Aina, kun näen tuommoisia vaatepuupussukoita, on mielessä, että pitäis kans, vaan niinpä vaan on toistaiseksi jäänyt... Mutta kyllä ovat kauniita! Kiitos, kun palautit idean mieleen :). Ihanasti kukkiikin. Minä olen tänä kesänä ollut ihan ihmeissäni, miten hyvin petyyniamppelit jaksavat meilläkin porskuttaa, vaikka ovat aina melkoisten tuulten riepoteltavina. Kiitollisia, ihania kukkijoita!

Erittäin kaunis on tuo pistelty taulu, ihanat lankavalinnat siinäkin!