maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus mökilläIhana juhannus, keskikesän juhla! Vietimme juhannuksen mökillä. Lippu nostettiin aattona ja laskettiin perinteisesti vasta juhannuspäivän iltana.
'On kesän kirkas huomen..'
Aurinko paistoi, ilma oli lämmin, kukkien tuoksu, kesän tuoksu!
Juhlimme 8-vuotiaan syntymäpäivää juhannusaattona. Poika pääsi syntymäpäivälahjaksi isän kanssa ostamaan virvelin. Sitä riemua, kun ensimmäinen hauki nousi!


Juhannusaattoon kuuluu tietenkin sauna. Ja maailman paras sauna on mökillä! Vesi nostetaan pihan kaivosta ämpärillä ja lämmitetään padassa.Juhannuksen aikaan osui myös täysikuu.
Pojat soutelivat vielä puolenyön aikaan kesäyön valoisuudesta nauttien.

Mökillä on iso remontti menossa, onneksi nyt loppusuoralla. Tällä hetkellä keittiö on pihalla, ruoka valmistuu grillipaikalla. Siinä keitimme perunat, paistoimme pihvit ja kalat ja tietenkin letut:)Pistely oli myös mukana, tämä kiva malli, josta Irmeli antoi ystävällisesti linkin. Tämä oli mukava ja nopea pistellä, sain juhannusaattona jo valmiiksi tämän. Kehystän sen taas tauluksi ja laitan kuvan myöhemmin.
Mökin rannasta nautin aina. Aamuisin kävin aamu-uinnilla, päivällä muuten vaan uimassa. Aina kun töiden lomassa tuli kuuma tai pölyä, uimaan.. Ja pojat tietenkin suunnilleen asuivat vedessä, kuopuskin on oikea vesipeto:)

Illan tyyni järvi on niin rauhoittava.

Nautitaan kesästä, valosta, lämmöstä!

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ihania kesäisiä kuvia! Kyllä tulee koti-ikävä näitä katsellessa...
Hyvää kesänjatkoa sinulle!

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Ihania keskikesän kuvia! Niin kaunis valo ja kauniit värit. Oikein kuulee korvissan lintujen äänet, käen kukunnan ja lokkien huudot.

Mökki se vaan on paras paikka maailmassa, ainakin keskikesällä. Onnellisia lomapäiviä sinne!

Lumiruusu kirjoitti...

Kiitos näistä mökki-ja järvenrantakuvista !
Ihan kuin olisin ollut vierailulla luonanne :)


Ihana pistely ,kruunu ja ruusuja arvaat että tykkään !